Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Villain’s Inn

Villain's Inn -yhtye

Mukautuva akustinen perhebändi

Villain’s Inn on veteraanitrubaduuri/muusikko EKI VILENin lastensa kanssa muodostama lähes akustinen kokoonpano jonka uniikki ilmaisu koostuu HENU VILENin taiturimaisesta huuliharpun soitosta, ELSA VILENin kiehtovista laulutulkinnoista sekä Ekin monipuolisesta kitaran käsittelystä.

”Something old, something new, something borrowed, something blues.”

Tämän ”perhebändin” ohjelmisto koostuu pääosin tutuista englannin- ja suomenkielisistä kappaleista vuosikymmenten varrelta: Nancy Sinatrasta Beatlesin kautta Amy Winehouseen ja Christina Aguileraan, Tapio Rautavaarasta PMMP:n kautta Chisuun.


#akustinen #leppoisa #uniikki #perhebändi #pitkäikäinen #skaalautuva #läsnäolo

Ryhmä uudessa vedossa

Bändi on keikkaillut Turku-Hämeenlinna-Tampere-akselilla harvakseltaan vuosien mittaan mutta nyt, jäsenten muitten musakiireitten hellittäessä, on aika tiivistää tahtia akustisen soiton dynamiikan painopisteeseen.

Kokoonpano ja soitinnus mahdollistaa venymisen pienistä tilaisuuksista isommillekin lavoille ja bändi toden totta soittaa niille jotka ovat paikalla, haikailematta poissaolevien perään.


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.