Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
4 out of 5

Aina hyvä fiilis.

Starling on omistautunut soittamaan hyvän fiiliksen pop/rock-musiikkia. Sekä paritanssiva yleisö että varsinaiset bilehileetkin viihtyvät hyvin Starlingin pyörityksessä.

Bändi pitää majaansa Piikkiössä ja matkustelee ympäri Varsinais-Suomea soittaen hääjuhlissa, yllätyspippaloissa, pubeissa ja baareissa.

Vinkki

”Erinomainen valinta esim. kun tarvitset cover-bändiä häihin.”


Rasvattu cover-kone

Yhtyeellä ei ole omia kappaleita, vaan ohjelmisto koostuu tarkoitukseen parhaiten sopivimmista cover-kappaleista – aina CCR:n ja Rainbowin super-hiteistä Irinaan ja PMMP:hen. Siis erittäin pätevää ohjelmistoa perinteisen kaavan kautta vietettäviin juhliin!

Myös triona!

Jos esim. tilasyistä kaipaat pienimuotoisempaa yhtyettä, on Starlingilla tarjota juuri tähän tarkoitukseen rakennettu kahden kitaran ja yhden laulajan kokoonpano.

Simppeliä ja toimivaa!


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin jos et ole tyytyväinen

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla Voodoo uudistaa kenttää ja varmistaa, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta.

– Mike Van Dola

Muita esiintyjiämme

Kaikki esiintyjät löydät etusivulta.


Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.