Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
DJ Project Red esiintymään
4 out of 5

Project Red -artisti-DJ

Project Red on hard dance -genreihin keskittynyt artisti-DJ, joka välittää toiveittesi mukaisia bilesettejä. Ohjelmisto sovitaan makusi mukaan, kuitenkin pysyen DJ:n omalla tyylialalla.

Viimeaikoina hurjaa nostetta maailmalla saanut hard dance -musiikki pitää sisällään mm. seuraavia genrejä: hardstyle, rawstyle, hardcore ja frenchcore.

Toiveittesi mukaan DJ pitäytyy vain yhdessä näistä tai rakentaa koko tapahtuman draaman kaarta säätelevän ohjelman; alkaen alun rauhallisemmasta popituksesta, päättyen loppuillan rankempaan ja nopeatahtisempaan frenchcore-tulitukseen.

Lupaus

”Valitsitpa Project Redin missä muodossa tahansa, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!”


Raakaa energiaa

Valitsitpa Project Redin missä muodossa tahansa, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!

Bilettäjien valinta

Jos suunnittelet juhlia, joihin osallistuu runsaasti bilehileitä ja muuta tanssivaa väkeä, on Project Red viihdyttäjänä pomminvarma valinta.


#frenchcore #rave #hardcore #DJ #reivit #omatbiisit


Buukkaa nyt!

”Bilettäjien valinta nro. 1”


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.