Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Mike Island sooloesitys
4 out of 5

Mike Island

Saigon Kidon kärkimies

Saigon Kidon nokkamiehenä tunnettu Mike Island on lähtenyt kiertämään maata vain akustinen kitara mukanaan. Miken toimittamana kuuluu vanhoja rock-klassikoita sekä miehen omaa takamuksiin potkivaa poljentoa.

Aito rock-icon

Kun kaipaat tilaisuuteesi särmää sekä aitoa ja rehellistä rock-työskentelyä yhden miehen taidonnäytteenä, kannattaa Mike Island ehdottomasti ottaa harkinnan alle.


Kiertue 2022 keväällä

Jokaisen tuoppilan, kuppilan ja juottolan läpi röyhkeästi marssiva kiertue starttaa vuoden 2022 keväällä.

Siis stay tuned for more info!

Rock Icon Mike Island

#rock-n-roll #soolokiertue #trubaduuri #akustinen #rock-kukko


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.