Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Kas Kas Kas cover-trio
5 out of 5

KasKasKas

”Ominta alaa syntymäpäivät, muut yksityis- ja yritystilaisuudet sekä häät.”


Menossa mukana!

Syntymäpäivät, muut yksityis- ja yritystilaisuudet sekä häät ovat KasKasKasin ominta alaa. Hääparien kanssa bändi tekee aina tiivistä yhteistyötä materiaalin valinnassa. Yhtyeen voit myös bongata silloin tällöin baarikeikoilta, jolloin paikalle ehdottomasti kannattaa eksyä.

Katso esimerkkivideo KasKasKasin tyylistä ja vaikutu. Ota yhteyttä ajoissa, niin saat heidät tuomaan väriä juuri sinun tapahtumaasi!Kuin kameleontti!

Jo kolmella vuosikymmenellä toiminut, kameleonttimaisen muuntautumiskyvyn ja reippaasti yli 200 laulun repertuaarin kehittänyt trio KasKasKas on kompakti kokoonpano, josta ääntä lähtee tilanteen mukaan hyvinkin suurella intensiteetillä.


Keulassa Kati Hatakka

Yhtyeen keulassa säteilee valovoimaisen lahjakas, heittäytymiskykyinen Kati Hatakka, pienten asioiden ihmettelijä ja omistautunut soitinkeräilijä. Hänellä on taipumus laulaa liikaa sekä lavalla että sen ulkopuolella – hän on kerran jopa nukahtanut ja jatkanut silti laulamista!

Trio Kas Kas Kas
KasKasKas yhtyeen kosketinsoittaja Ida

Koskettimissa Ida

Koskettimissa ja taustalaulussa KasKasKasin keikoilla toimii Ida. Hänellä on tarttuva nauru sekä parantumaton taipumus mustan huumorin viljelyyn.

Bändin karateka on myös ryhmän paras lintubongari, joka valitettavasti aiheuttaa sen, että Ida katselee keikkamatkoilla liikaa ylöspäin.

Kitarassa Samppa

Samuli vastaa kitaroista sekä taustalaulusta. Tämä hyödyttömien faktojen harrastaja viettää keikkamatkansa joko ajaen tai kyydissä nukkuen. Hän harrastaa myös juoksemista, mutta toistaiseksi keikoille on menty autolla.

Vapaa-ajalla Samppa ihmettelee yhteiskunnan toimintaa ja perehtyy historian käänteisiin.

Kitaristi Samuli

”Ryhmä soittaa suomen- ja englanninkielistä poppia, rokkia, loungea sekä lisämausteena irlantilaismusiikkia.”

Tilaajan edut

Mikäli tarvetta on, bändi lainaa lavan ulkopuolella ollessaan omaa PA:taan juhlapuheisiisi sekä taustamusiikin soittoon ilman lisämaksuja. Saat myös valita 2-3 ohjelmiston ulkopuolista toivebiisiä.


Tilaa KasKasKas-yhtye juhliin

That’s it!

Paina nappia ja nosta juhliesi tunnelma sinne, missä sen pitää olla.


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.