Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
K Koster - Power-pop-rock-balladien kuningas
4 out of 5

K Koster -yhtye

Suomenkielistä ja kiertelemätöntä, suomalaisesta arkielämästä ja melankoliasta rehellisesti ammentavaa materiaalia kirjoittava K Koster on nyt tilattavissa kauttamme.

Vain taivas rajana!

K Koster on kovassa nosteessa oleva artisti, joka aloittaa suuren kiertueensa vuoden 2022 kieppeillä. Katso videosta tyylinäyte miehen tuotannosta.


#suomeksi #tunne #akustinen #duo #lupaava


Esiintyy duona tai koko bändillä

Duo-esiintymisissä mukana maestron lisäksi toinen akustinen kitaristi. Koko bändillä soitettaessa pääset käsiksi kokonaisvaltaiseen K Koster -saundiin. Buukkaa K Koster esiintymään nyt ja voit todennäköisesti ylpeillä tällä meriitillä myöhemmin!


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.