Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Helppo J Suomi-räppäri
4 out of 5

Helppo J

Räppiä Turusta

Turkulaissyntyinen räppäri Helppo J on paininut Suomen RAP-skenessä jo toista vuosikymmentä. J tarjoilee lyyristä ja puhuttelevaa settiä omaan klassisen tarinankerronnan sävyttämään tyyliinsä.

Myös jazz- ja funk-viboja

Musiikkipuolella Helppo J toimittaa katu-uskottavan vakaata poljentoa maustettuna siellä täällä esiin pulpahtelevilla jazz- ja funk-fiiliksillä.


#rap #tunne #suomirap #lyriikka #tarinankerronta #jazz #funk


Rennon varma valinta!

Jos kaipaat eeppistä paatosta sekä rentoa ja hyvää meininkiä yhdistelevää räppäriä juhliin, tutustu lähemmin miehen tarjontaan. Siis. Jos haluat tehdä Helppo J:stä varauksen – tee se nyt!


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.