Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Fcking Hippies Bändi
4 out of 5

Rokannut 80-luvulta saakka

1980-luvun puolivälissä yleisöstä heitetyn kommentin, Fckin’ Hippies! perusteella nimetty ja koottu poppoo panostaa vetävän live-rokin lisäksi rankasti autenttiseen show-tunnelmaan. Lavalle nousevien soittajien määrän voit laskea kahden käden sormilla. Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!

Ytimekkäästi

”Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!”


Mestarien otteet!

Suurella köörillä eteenpäin vierivä kivi ei sammaloidu ja yhtye onkin käynyt läpi jo neljä vuosikymmentä. Kokemuksen puutetta ei näiltä kavereilta puutu.
Bändi on rokannut mm. Remu Aaltosen klubilla Adlonissa, Kaivohuoneella, Planet Fun Funin uusissa vuosissa ja vapuissa, jne… Lista on loputon – haluatko nyt sinä antaa sille jatkoa omalla ainutlaatuisella tilaisuudellasi?

Koe Hipit Live


Sopii isoihin juhliin

Jos juhlissasi riittää kaliiberia ja haluat varmistaa vieraiden viihtyvyyden todelliseen Ameriikan malliin, on Fckin’ Hippies, yleensä kahdeksan soittajan kokoonpanolla ja juuri sinun tilaisuuteesi räätälöidyllä ohjelmistolla pomminvarma täsmähankinta!


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.