Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
4 out of 5

Duo Kipinä

Akustinen Duo Juhliin

Akustista tunnelmaa

Duo Kipinä on Turusta ponnistava kahden muusikon taistelupariyksikkö. Sielukasta laulantaa ukulele-säestyksellä duon kärjessä tykittävä Marjo-Reetta saa yleisön haltioihinsa, multi-instrumentalisti Antti Sorsan huolehtiessa kitara- sekä kosketinsäestyksellä selustasta.

Räätälöity show

Ohjelmisto koostuu cover-kappaleista kaikilta vuosikymmeniltä iskelmä, pop- ja rock-genreistä. Se myös kootaan toiveesi ja tilaisuutesi luonne huomioonottaen. Esim. vanhempaa tai tuoreempaa materiaalia yleisön iän perusteella.”Kun haluat sytyttää juhlasi tunnelman eloon, valitse Duo Kipinä.”


Pieneenkin tilaisuuteen

Kun haluat sytyttää juhlasi tunnelman eloon, on Duo Kipinä nimensämukaisesti idioottivarma valinta varsinkin pienempään tilaisuuteen. Jos siis harkitset Duo Kipinää – tilaa se juhliisi nyt!


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.