Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Cover Attack bilebändi Turku
4 out of 5

Raakaa live-energiaa!

CoverAttack tunnetaan reippaasta live-energiastaan ja rumpalin kovasta tatsista. Settilista koostuu hard rock -klassikoista, kuten Bon Jovi, KISS, Twisted Sister, Judas Priest ja monet muut.

Yhtye koostuu pitkän linjan muusikoista ja keikkailee kaikkialla mihin miehistö ja aina mukana kulkeva tekniikka saadaan sovitettua. Kaikista pienimmät lavat jäävät käytännön syistä CoverAttackilta valloittamatta.


#hardrock #kvintetti #energia #rytmi #bileet #meininki #show


Tilaa kova bilebändi Turusta

Rock N’ Roll
Will Never Die!

Keikat CoverAttack myy pääasiassa 2 x 50 minuuttia muodostavassa paketissa. Bändillä on aina käytössään kattava vuokratekniikka sekä oma ääniteknikko. Tekninen raideri lähtee sitä kaipaaville matkaan välittömästi!

Tilaa siis oma palasi tätä energiaa huokuvaa rock N’ roll show:ta nyt.Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.