Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Atomic Berries tykittää mukaansatempaavaa teknopoppia
5 out of 5

Monien yhteensattumien tulos

Atomic Berries muodostuu

Oli kolea syyskuu vuonna 2019 kun Mike sopi akustisen kitaran ja laulun voimalla toteutettavista jameista. Toinen osapuoli oli monien sattumusten kautta maisemiin ilmaantunut vokalisti Marjo. Pian kaksikko kokoontui musisoimaan hylätyn viinatehtaan kellariin. Jamit alkoivat ja kitaran säestyksellä laulava Marjo häikäisi välittömästi säestäjän taidoillaan.

Samoihin aikoihin Mike oli tullut viritelleeksi ilokseen yksinkertaista teknohenkistä musiikkia. Laskettuaan 1+1 ja kitarasäestyksen kuulostaessa liian tavalliselta, välähti ilmoille ajatus EDM-raitojen höystämisestä Marjon äänellä.

Ehdotus sopi molemmille; kitara lensi nurkkaan. Ensimmäinen kappale oli kasassa viikon sisällä. Kappale oli Far Away ja esittäjälle Mike antoi projektinimeksi ihkaensimmäisenä päähän pilkahtaneen vaihtoehdon – Atomic Berries.

Yhteistyö sujui ja EP putkahti pihalle vain kuukausia myöhemmin. Mutta myös pilviä ilmaantui projektin ylle. Marjon kalenteri oli alkanut täyttyä merkinnöistä miltei eksponentiaalisella tahdilla, mikä häiritsi työskentelyä myös musiikin saralla. Syntyi päätös etsiä duolle uusi laulaja.

Uusi vaihde silmään

Muutamien ehdokkaiden jälkeen, elokuussa 2020 Mike sai yhteydenoton mystiseltä Juniper-nimiseltä laulajalta. Kävi ilmi, että onni oli potkaissut tällä kertaa isosti, sillä Juniperin ääni istui tehtävään kuin nakutettu ja räiskyvä persoonallisuus veti jo esiintymään. Uudistunut laulu myös aiheutti ketjureaktion, jonka seurauksena yhtyeen tyyli nousi kokonaan uudelle tasolle.

Reippaasti porskuttaen, Atomic Berries potkaisi huhtikuussa 2021 ulos väkevän täyspitkän Chasing The Dream -nimeä kantavan albumin. Tämän julkaisun myötä myös tie jakamaan ilosanomaa maailmalle livenä avautui. Vuodenpäivät päällä ollut maailmanlaajuinen pandemia kuitenkin esti keikkailun vielä toisenkin vuoden. Vihdoin 2022 taivaankappaleet asettuivat oikeaan asentoon ja Atomic sai syyn hioa liveshownsa juhlakuntoon.

Tässä me nyt olemme…

…valmiina nostattamaan tanssijalkaa maalla, merellä ja ilmassa, energisellä ja sielukkaalla dance-musiikilla.Bailataan ankarasti!

Tekno-pop-yhtye Atomic Berries satsaa kaikki pelimerkkinsä suoraviivaisiin tunnelmaa nostattaviin biitteihin sekä sielukkaisiin antaumuksella tulkittuihin laulumelodioihin.

Tämä jokaisten bileiden nostattaja on saatavissa kauttamme yksinoikeudella.

Dynaaminen duo

Yhtyeen keulassa show:ta vetää lahjakas laulaja, lyhyesti tunnettuna, Juniper. Taustalla häärää aina yhtä hurmaava, yhtyeen säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja Mike Midas. Livenä lavalla nähdään tyypillisesti extrana myös vierailevia sähkökitaran vinguttajia.


”Vaikka jotkin kappaleista maailailevat synkkääkin tunnelmaa, saa kappaleista huokuva energia sinut kapuamaan tanssilattialle ennen kuin olet huomannutkaan.”

Kannat kattoon!

Esiinnymme mielellämme akselilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Salo, Uusikaupunki, kun haussa on hyvä bändi bileisiin. Tuomme aina mukanamme valaistuksen ja savuefektit, jotka täydentävät yhtyeen live-esitystä.

Juniper and Mike Midas


#teknopop #freesi #dance #rahat-takaisin #bileet #efekti #tunnelma


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla varmistamme, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta, niin vanhoille asiakkaille kuin ensi kertaa musiikkia tilaaville. 👍

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.