Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Atomic Berries tykittää mukaansatempaavaa teknopoppia
5 out of 5

Bailataan ankarasti!

Tekno-pop-yhtye Atomic Berries satsaa kaikki pelimerkkinsä suoraviivaisiin tunnelmaa nostattaviin biitteihin sekä sielukkaisiin antaumuksella tulkittuihin laulumelodioihin.

Tämä jokaisten bileiden nostattaja on saatavissa kauttamme yksinoikeudella.

Dynaaminen duo

Yhtyeen keulassa show:ta vetää lahjakas laulaja, lyhyesti tunnettuna, Juniper. Taustalla häärää aina yhtä hurmaava, yhtyeen säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja Mike Midas. Livenä lavalla nähdään tyypillisesti extrana myös vierailevia sähkökitaran vinguttajia.”Vaikka jotkin kappaleista maailailevat synkkääkin tunnelmaa, saa kappaleista huokuva energia sinut kapuamaan tanssilattialle ennen kuin olet huomannutkaan.”

Kannat kattoon!

Esiinnymme mielellämme akselilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Salo, Uusikaupunki, kun haussa on hyvä bändi bileisiin. Tuomme aina mukanamme valaistuksen ja savuefektit, jotka täydentävät yhtyeen live-esitystä.

Juniper and Mike Midas


#teknopop #freesi #dance #rahat-takaisin #bileet #efekti #tunnelma


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla Voodoo uudistaa kenttää ja varmistaa, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta.

– Mike Van Dola

Muita esiintyjiämme

Kaikki esiintyjät löydät etusivulta.


Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.