Ohjelmatoimisto - Varsinais-Suomi - Voodoo Entertainment
Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Ohjelmatoimisto

Voodoo Entertainment

Voodoo Entertainment on indie-levy-yhtiö ja esiintyjävälitys, joka on keskittynyt suurella tunteella ja tinkimättömällä asenteella soittaviin artisteihin.

Toimitamme esiintyjiä Varsinais-Suomeen (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Salo, Loimaa, Uusikaupunki...). Jos olet järjestämässä tapahtumaa tällä alueella, ota rohkeasti yhteyttä, niin valitaan tilaisuuteesi parhaiten sopiva live-esiintyjä.

Seuraa Facebook iconFacebook-sivuamme, jos haluat olla kärryillä Lounais-Suomen kuumimmista bileistä.


"Meillä artisti on keskiössä ja kaikki esiintyjät saavat aina kunnon palkan työstään. Kun buukkaat esiintyjän kauttamme, tuet suomalaista kulttuuria ja indie-yhtyetoimintaa parhaimmillaan."


Katso esittelyfilmi

Klikkaa yläpuolella olevaa kuvaa ja katso poikkileikkaus Voodoo Entertainmentin tarjonnasta. Huom. videossa ei ole kaikkia esiintyjiä. V/E on ylpeä esiintyjistään ja nyt sinäkin voit saada osuutesi tästä huikeasta kattauksesta!

Tutustu tarkemmin

Jos vaikutuit menosta, on nyt hyvä hetki ottaa askel eteenpäin ja tutustua tarkemmin esiintyjävälityksen tarjontaan.

Alta löydät kaikki buukattavissa olevat esiintyjämme.

Esiintyjät

Klikkaa kuvia avataksesi laajemman esittelyn.

Duo Kipinä

Turusta ponnistava sielukasta laulantaa ja taitavaa akustista tunnelmointia tarjoava kahden muusikon taistelupariyksikkö.

Kas Kas Kas

Kameleonttimaisen muuntautumiskyvyn ja yli 200 laulun repertuaarin kehittänyt kokenut trio.

Helppo J

Lyyristä ja puhuttelevaa klassisen tarinankerronnan sävyttämää poljentoa maustettuna jazz- ja funk-fiiliksillä.

Mike Island

Saigon Kidon nokkamiehenä tunnettu Mike Island on lähtenyt kiertämään maata vain akustinen kitara mukanaan. Luvassa vanhoja rock-klassikoita sekä miehen omaa takamuksiin potkivaa poljentoa.

Atomic Berries

Tämä tekno-pop-yhtye satsaa suoraviivaisiin bassorumpua rankaiseviin biitteihin sekä sielukkaasti tulkittuihin laulumelodioihin. Löydä itsesi tanssilattialta ennen kuin huomaatkaan!

Alasin

Raskasta rokkia Suomen Turusta. Kappaleet omaa tuotantoa syvällisillä sanoituksilla. Hanki tästä raskaampaa rouhintaa tilaisuuteesi!

F♥ckin' Hippies

Autenttista show-tunnelmaa aitoon ameriikan malliin suurella köörillä toimittava yhtye. Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!

K Koster

Suomenkielistä ja kiertelemätöntä, suomalaisesta arkielämästä ja melankoliasta ammentavaa tulkintaa. Esiintymisissä maestron lisäksi mukana toinen akustinen kitaristi.

Project Red, DJ

Hurjaa nostetta maailmalla saaneisiin hard dance -genreihin keskittynyt artisti-DJ. Kun valitset Project Redin, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!

Juice Leskinen Show

Trubaduuri Mehu Little-Widow esittää Juice Leskisen suursuosittuja ja vielä tuntemattomiakin hittejä. Välispiikkeinä legendoja ja vitsejä Juicemaiseen tyyliin.

Starling

Hyvän fiiliksen pop/rock-musiikkia sekä säestystä niin paritanssijoille kuin bilehileillekin. Erinomainen valinta esimerkiksi cover-bändiksi häihin.

Marjo-Reetta

Turkulainen, itseään ukulelella säestävä laulaja tulkitsee cover-kappaleita musiikkimaailman eri laidoilta. Näppärä säestys ja vivahteikas lauluääni!

Worldburn

Pitkän linjan headbangereiden melodista death-metallia tiukasti yleisön kaaliin naulaava nelikko. Valintasi, kun haluat herättää yleisön ja luoda tapahtumaasi säröä.Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä.