Aitoa musiikkia, aitoja artisteja – Voodoo Entertainment
Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Ohjelmatoimisto

Ajattele itsenäisesti

Voodoo Entertainment on vallankumouksellinen levy-yhtiö ja ohjelmatoimisto, joka keskittyy suurella tunteella ja tinkimättömällä asenteella soittaviin artisteihin. Olemme tiimi aidon musiikin edustajia, ja vannomme tiukasti sydämen, intohimon ja lahjakkuuden nimeen.

Voodoo on omistautunut nousevien tähtien kannattaja, niiden aitojen artistien, jotka luovat taiteensa intohimosta kumartelematta musiikkiteollisuuden auktoriteetteja, ja joiden musiikki kumpuaa suoraan sielusta yleisön, eli sinun nimiisi.

Et löydä täältä massatuotettua, markkinaehtoista tai pikasävellettyä roskaa.

Voodoolla ei ole artistiluetteloa – sillä on perhe. Kun asioit kanssamme, me toimimme sinun eduksesi. Legenda tarinasta, jonka haluat kuulla on saanut alkunsa.

Voodoo Entertainment ponnistaa Turusta ja sen toimintasäde kattaa koko Varsinais-Suomen.

Yhtiömme on Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry:n virallinen jäsen ja mukana vaikuttamassa alan toimintaan.


Ole osa vallankumousta!


– Mike Van Dola,
Voodoo Entertainmentin perustaja


Esiintyjät

Klikkaa kuvia avataksesi laajemman esittelyn.

Tilaa cover-bändi bileisiin

CoverAttack

Reipasta live-energiaa uhkuva turkulainen rock-cover-bändi. Judas Priest, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, KISS, Twisted Sister... You name it!

Tilaa ammattimainen DJ häihin ja muualle

Voodoo Ammatti-DJ

Haluamasi musiikki, DJ ja tunnelmavalot kompaktissa ja joustavassa muodossa. Räätälöi omiin tarpeisiisi sopiva DJ-paketti ammattitason diitseillä.

Trio häihin ja juhliin

Kas Kas Kas

Kameleonttimaisen muuntautumiskyvyn ja yli 200 laulun repertuaarin kehittänyt kokenut trio.

Akustinen ja edullinen duo

Duo Kipinä

Turusta ponnistava sielukasta laulantaa ja taitavaa akustista tunnelmointia tarjoava kahden muusikon taistelupariyksikkö.

Aito rock-tähti luo särmää iltaasi

Mike Island

Saigon Kidon nokkamiehenä tunnettu Mike Island on lähtenyt kiertämään maata vain akustinen kitara mukanaan. Luvassa vanhoja rock-klassikoita sekä miehen omaa takamuksiin potkivaa poljentoa.

Bilebändi rahat takaisin -takuulla

Atomic Berries

Atomic on uskomattomalla bilefiiliksellä varustettu tekno-pop-yhtye, joka satsaa suoraviivaisiin tunnelmaa nostattaviin biitteihin ja sielukkaasti tulkittuihin laulumelodioihin. Löydä itsesi tanssilattialta ennen kuin huomaatkaan!

Raskasta musiikkia juhliin vuosien kokemuksella

Alasin

Raskasta rokkia Suomen Turusta. Kappaleet omaa tuotantoa syvällisillä sanoituksilla. Hanki tästä raskaampaa rouhintaa tilaisuuteesi!

Legendaarinen bileporukka, aina vähintään 8 henkeä lavalla!

F♥ckin' Hippies

Autenttista show-tunnelmaa aitoon ameriikan malliin suurella köörillä toimittava yhtye. Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!

Suomi-balladeja tuottava muusikko

K Koster

Suomenkielistä ja kiertelemätöntä, suomalaisesta arkielämästä ja melankoliasta ammentavaa tulkintaa. Esiintymisissä maestron lisäksi mukana toinen akustinen kitaristi.

Hardcore hardance DJ

Project Red, DJ

Hurjaa nostetta maailmalla saaneisiin hard dance -genreihin keskittynyt artisti-DJ. Kun valitset Project Redin, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!

Tilaa räppäri juhliin

Helppo J

Lyyristä ja puhuttelevaa klassisen tarinankerronnan sävyttämää poljentoa maustettuna jazz- ja funk-fiiliksillä.

Bilebändi halvalla häihin

Starling

Hyvän fiiliksen pop/rock-musiikkia sekä säestystä niin paritanssijoille kuin bilehileillekin. Erinomainen valinta esimerkiksi cover-bändiksi häihin.

Turkulainen Rock-Drubaduuri Pickles

Pickles2000

Erittäin kokenut rock-trubaduuri yli 700 biisin repertuaarilla hoitaa juhlasi soittopuolen tunteella ja raudanlujalla taidolla. Katso lisätiedot täältä!

Sielukas laulaja tunnelmallisiin tilaisuuksiin

Marjo-Reetta

Turkulainen, itseään ukulelella säestävä laulaja tulkitsee cover-kappaleita musiikkimaailman eri laidoilta. Näppärä säestys ja vivahteikas lauluääni!

Juice Leskinen cover-esiintyjä

Juice Leskinen Show

Trubaduuri Mehu Little-Widow esittää Juice Leskisen suursuosittuja ja vielä tuntemattomiakin hittejä. Välispiikkeinä legendoja ja vitsejä Juicemaiseen tyyliin.

Rankkaa heavya rankkoihin bileisiin

Worldburn

Pitkän linjan headbangereiden melodista death-metallia tiukasti yleisön kaaliin naulaava nelikko. Valintasi, kun haluat herättää yleisön ja luoda tapahtumaasi säröä.


Löysitkö jo jotain kiinnostavaa?
Mietitäänkö yhdessä?


Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin jos et ole tyytyväinen

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla Voodoo uudistaa kenttää ja varmistaa, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta.

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.