Tilaa bändi juhliin - Esiintyjät - Ohjelmatoimisto
Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Ohjelmatoimisto

There's no evolution...

Voodoo Entertainment on pieni levy-yhtiö ja ohjelmatoimisto, joka on keskittynyt suurella tunteella ja tinkimättömällä asenteella soittaviin esiintyjiin.

Voodoon missio on nostaa esiin paikallisia artisteja ja auttaa heitä saavuttamaan se paikka ihmisten sydämissä, joka heille väistämättömästi kuuluu.

Unohda massatuotettu, kaikkia mielistelevän kaavan mukaan pikasävelletty musiikki ja sen stereotypioita mukailevat soittajat. Käännä katseesi luomuun lähituotantoon. Nämä artistit tekevät työtään aidosta intohimosta, rock-henkisesti auktoriteettejä kumartamatta, puhtaasti yleisön, eli sinun eduksesi.

without revolution.

On aika kaataa valtamediassa paistatteleva, vain muutamien suurten tahojen diktatoima musiikkimarkkinarakenne ja tuoda esiin se monipuolinen ja vivahteikas maailma, joka sykkii vielä silloinkin, kun keikkaa ei ole ja on elettävä pelkkien unelmien varassa. Sitä maailmaa pyörittävät pienet, päivätöiden ohessa ja valomainosten varjossa esityksiään ahkerasti hiovat taiteilijat.

Voodoo Entertainment ponnistaa Turusta ja sen toimintasäde kattaa koko Varsinais-Suomen.

Ole osa vallankumousta!

– Mike Van Dola, Voodoo Entertainmentin perustaja


Voodoo Entertainment

Voodoon riveistä löydät niin osa-aikaisia elämäntapamuusikoita kuin raudanlujia ammattilaisia. Kaikkia yhdistää syvä halu luoda tilaisuudestasi erityinen.

Toimitamme esiintyjiä Varsinais-Suomeen (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Salo, Loimaa, Uusikaupunki...). Jos olet järjestämässä tapahtumaa tällä alueella, ota rohkeasti yhteyttä ja buukkaa edullinen esiintyjä juhliin vaikka yhteisvoimin valittuna.

Btw. Seuraa Facebook iconFacebook-sivuamme, jos haluat olla kärryillä Lounais-Suomen kuumimmista bileistä.


"Meillä artisti on keskiössä ja kaikki esiintyjät saavat aina kunnon palkan työstään. Kun buukkaat esiintyjän kauttamme, tuet suomalaista kulttuuria ja indie-yhtyetoimintaa parhaimmillaan."


Katso esittelyfilmi

Klikkaa yläpuolella olevaa kuvaa ja katso poikkileikkaus Voodoo Entertainmentin tarjonnasta. Huom. videossa ei ole kaikkia esiintyjiä. V/E on ylpeä esiintyjistään ja nyt sinäkin voit saada osuutesi tästä huikeasta kattauksesta!

Tutustu tarkemmin

Nyt on hyvä hetki ottaa askel eteenpäin ja tutustua tarkemmin esiintyjävälityksen tarjontaan.

Alta löydät kaikki buukattavissa olevat esiintyjämme esim. syntymäpäiville, häihin, pikkujouluihin tai yrityksesi tilaisuuteen.

Esiintyjät

Klikkaa kuvia avataksesi laajemman esittelyn.

Duo Kipinä

Turusta ponnistava sielukasta laulantaa ja taitavaa akustista tunnelmointia tarjoava kahden muusikon taistelupariyksikkö.

Kas Kas Kas

Kameleonttimaisen muuntautumiskyvyn ja yli 200 laulun repertuaarin kehittänyt kokenut trio.

Helppo J

Lyyristä ja puhuttelevaa klassisen tarinankerronnan sävyttämää poljentoa maustettuna jazz- ja funk-fiiliksillä.

Mike Island

Saigon Kidon nokkamiehenä tunnettu Mike Island on lähtenyt kiertämään maata vain akustinen kitara mukanaan. Luvassa vanhoja rock-klassikoita sekä miehen omaa takamuksiin potkivaa poljentoa.

Atomic Berries

Tämä tekno-pop-yhtye satsaa suoraviivaisiin bassorumpua rankaiseviin biitteihin sekä sielukkaasti tulkittuihin laulumelodioihin. Löydä itsesi tanssilattialta ennen kuin huomaatkaan!

Alasin

Raskasta rokkia Suomen Turusta. Kappaleet omaa tuotantoa syvällisillä sanoituksilla. Hanki tästä raskaampaa rouhintaa tilaisuuteesi!

F♥ckin' Hippies

Autenttista show-tunnelmaa aitoon ameriikan malliin suurella köörillä toimittava yhtye. Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!

K Koster

Suomenkielistä ja kiertelemätöntä, suomalaisesta arkielämästä ja melankoliasta ammentavaa tulkintaa. Esiintymisissä maestron lisäksi mukana toinen akustinen kitaristi.

Project Red, DJ

Hurjaa nostetta maailmalla saaneisiin hard dance -genreihin keskittynyt artisti-DJ. Kun valitset Project Redin, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!

Juice Leskinen Show

Trubaduuri Mehu Little-Widow esittää Juice Leskisen suursuosittuja ja vielä tuntemattomiakin hittejä. Välispiikkeinä legendoja ja vitsejä Juicemaiseen tyyliin.

Starling

Hyvän fiiliksen pop/rock-musiikkia sekä säestystä niin paritanssijoille kuin bilehileillekin. Erinomainen valinta esimerkiksi cover-bändiksi häihin.

Turkulainen Rock-Drubaduuri Pickles

Pickles2000

Erittäin kokenut rock-trubaduuri yli 700 biisin repertuaarilla hoitaa juhlasi soittopuolen tunteella ja raudanlujalla taidolla. Katso lisätiedot täältä!

Marjo-Reetta

Turkulainen, itseään ukulelella säestävä laulaja tulkitsee cover-kappaleita musiikkimaailman eri laidoilta. Näppärä säestys ja vivahteikas lauluääni!

Worldburn

Pitkän linjan headbangereiden melodista death-metallia tiukasti yleisön kaaliin naulaava nelikko. Valintasi, kun haluat herättää yleisön ja luoda tapahtumaasi säröä.Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä.