Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Uutinen

Asenteelliset fanituotteet verkkokaupasta

Fanikrääsä- sekä Voodoo Custom Design -tuotteet nyt saatavilla vaivattomasti verkkokaupastamme.

Voodoo Rock I – 4.2.2022 – Utopia Club, Turku

Voodoo Entertainmentin kolmen illan festivaali, Voodoo Rock, käynnistyy perjantaina 4.2.2022. Tapahtumapaikkana toimii Turun Utopia Club.

Full Moon Swingiltä uusi nimikko-EP!

Turkulainen rock-yhtye Full Moon Swing on julkaissut uudenuutukaisen EP:nsä Voodoo Entertainment -levymerkillä.

Luo juhlatunnelma Voodoon DJ-paketilla

Voodoo Entertainment tekee yhteistyötä yli kymmenen kokeneen ammattilais-DJ:n kanssa. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyötyä kokeneen tiskijukan palveluista – alkaen kahden tunnin viihdepaketeista.

Voodoo ja CoverAttack yhteistyöhön

Voodoo Entertainment on solminut diilin hard rock -covereita soittavan Cover Attack -bilebändin kanssa. Markkinoiden avautuessa Koronan jälkeiseen mellastukseen, on yhtye erittäin tervetullut lisä Voodoon listoille bilebändin virkaa toimittamaan.

Voodoo myöntää rahat takaisin -takuun Atomic Berriesin tilaajille

Viimeisimpänä luottamuksenosoituksena Voodoo Entertainment on myöntänyt Atomic Berries -yhtyeelle täyden tyytyväisyystakuumandaatin. Kyseessä on täyden skaalan rahat takaisin -takuu kaikille…

Alasimelta uusi video Käärmeet ja tikapuut

Oluthörppyjä ja tuulikoneita! Katso treenikämppämaailmaan sijoittuva rock-yhtye Alasimen tuore mustavalkovideo tästä.

Full Moon Swing Voodoo-levymerkille

Turkulainen, pian uuden EP:n julkaiseva Full Moon Swing -rockyhtye on solminut diilin Voodoo Entertainment -levymerkin kanssa. Viisihenkinen yhtye soittaa perinteistä kitaravetoista musiikkia, sulattaen yhteen vaikutteita 70-, 80-, ja 90-luvun rock-musiikista ja maustaen tunnelmaa suomalaislähtöisellä villillä tatsilla. Tulevan EP:n tuottajana toimii Matti Kuuppo ja sen yhteydessä julkaistaan myös levyn lippulaivabiisin tunnelmista ammentava musiikkivideo. Olkoon yhteistyö pitkä

Kaikille avoin Voodoo Live -bändirekisteri

Voodoo Entertainmentin jo vuodesta 2011 asti pyörittämä kotimainen bändirekisteri muutti 10-vuotisjuhlien kunniaksi nimeään. Uusi nimi on Voodoo Live ja se on avoin kaikille suomalaisille musiikkia soittaville esiintyjille, jotka tekevät live-keikkoja. Tällä hetkellä rekisterissä on jo noin 500 esiintyjää eri puolilta Suomea sekä eri tyylilajeista aina perinteisestä tanssimusiikista heviin ja rankkaan teknoon. Voodoon missio on auttaa

Worldburnin nokkamies Arttu Sepulchral Silence -podcastissa

Worldburnin Arttu Häyrinen kävi haastateltavana Sepulchral Silence podcastin jaksossa 9. Lähetyksessä puhutaan bändin arvoista ja biisien sanomasta koskien julkaistua EP:tä ja samalla liipataan myös tulevaa kokopitkää sekä päivänpolttavista yhteiskunnallisista asioista, kuten korona-passista. Arttua haastattelee Matteo Antonelli, joka on itsekin scream-tyylin laulaja. Täten ohjelmassa pureudutaan myös tämän tyylin laulannan yksityiskohtiin. Katso lähetys tästä.

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.