Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Tilaa trio Kas Kas Kas

KasKasKas

Muuntaumiskykyinen

Jo kolmella vuosikymmenellä toiminut, kameleonttimaisen muuntautumiskyvyn ja reippaasti yli 200 laulun repertuaarin kehittänyt trio KasKasKas on kompakti kokoonpano, josta ääntä lähtee tilanteen mukaan hyvinkin suurella intensiteetillä.

Keulassa Kati Hatakka

Yhtyeen keulassa säteilee valovoimaisen lahjakas, heittäytymiskykyinen Kati Hatakka. Säestyksestä vastaa kitara ja piano ja potkua draiviin tuo jalkarumpu/stomper. Ryhmä soittaa suomen- ja englanninkielistä poppia, rokkia, loungea sekä lisämausteena myös irlantilaismusiikkia.


”Ominta alaa syntymäpäivät, muut yksityis- ja yritystilaisuudet sekä häät.”

Tilaajan edut

Mikäli tarvetta on, bändi lainaa lavan ulkopuolella ollessaan omaa PA:taan juhlapuheisiisi sekä taustamusiikin soittoon ilman lisämaksuja. Saat myös valita 2-3 ohjelmiston ulkopuolista toivebiisiä.Tilaa KasKasKas-yhtye juhliin

Menossa mukana!

Syntymäpäivät, muut yksityis- ja yritystilaisuudet sekä häät ovat KasKasKasin ominta alaa. Hääparien kanssa bändi tekee aina tiivistä yhteistyötä materiaalin valinnassa. Yhtyeen voit myös bongata silloin tällöin baarikeikoilta, jolloin paikalle ehdottomasti kannattaa eksyä.

Katso esimerkkivideo KasKasKasin tyylistä ja vaikutu. Ota yhteyttä ajoissa, niin saat heidät tuomaan väriä juuri sinun tapahtumaasi!


Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä.