Voodoo Entertainment
Ladataan...

Suomeksi In English Instagramissa

Kormuksen uusi single ”Tennarin tähti” – 13.6.2020

Kormuksen uuden Tennarin tähti -singlen kansi

Kormus ja Pauli Hanhiniemi yhdistivät voimansa uudella singlellä

Tamperelainen suomi-rock-yhtye Kormus julkaisi uuden singlen perjantaina 5.6.2020. Kappale on nimeltään ”Tennarin tähti” ja sen sanoituksista vastaa Pauli Hanhiniemi.

”Olemme esiintyneet Paulin kanssa muutaman kerran ja puhuimme yhteistyöstä jo vuonna 2014 ensimmäisen albumimme kohdalla. Nyt saimme häneltä tekstin, jonka totesimme olevan aivan Kormusta. Sävelsin kappaleen ja katsoimme yhdessä, että teksti ja melodia istuvat hyvin yhteen. Pauli hyväksyi näkemyksemme kappaleesta ja laittoi vielä viestiä perään, että täydellistä tuli” kertoo Kormuksen laulaja-kitaristi Anton Äikäs.

Uusi tuottaja ja äänittäjä

Myös tuottajan ja äänittäjän paikalta löytyy Kormukselle uusi mies: Yö-yhtyeestä tuttu Jari Latomaa.

”Päätimme heti edellisen pitkäsoiton julkaisun jälkeen ottaa selvää, mitä miehellä on meille tarjota. Jari on tehnyt aiemmin yhteistyötä mm. Uniklubin ja White Flamen kanssa, eli yhtyeiden, joita on pyörinyt jokaisen Kormus-muusikon levylautasella. Tämä single on ensimmäinen yhteistyömme tulos. Hän onnistui löytämään yhtyeestämme taas jotain uutta niin soundissa kuin soittajinakin” jatkaa Äikäs.

Kormus-yhtyeen logo

Kansi tee-se-itse -hengessä

Singlen kansi henkii voimakasta tee-se-itse -henkeä. Kansi on kuvattu keskellä yötä yhtyeen jäsenen takapihalla katulampun loisteessa. Kantta koristava Kormus-tennari on siis aito. Niitä löytyy maailmasta tasan kolme paria!

Uusi single on julkaistu kaikissa suoratoistopalveluissa. Samana päivänä starttasi yhtyeen kesäkeikat. Ajantasainen keikkalista on löydettävistä oheisesta linkistä.

Kuuntele yhtyeen ”Tennarin tähti” Spotify:stä.


↑ Takaisin ylös · ← Hype Cornerin alkuun

Yrityksen tiedot

Email

Puhelin

Soita +358 40 660 5047
WhatsApp Lähetä WhatsApp-viesti

Posti

Voodoo Entertainment
PL 44
20781 Kaarina
FINLAND