Voodoo Entertainment
Ladataan...

Suomeksi In English Instagramissa

Hype Corner

Hype Corner on Voodoo Entertainment -musiikkipromootion tuottama palvelu, joka esittelee yhtyeitä, videoita, levyjä ja biisejä indie-maailman värikkäästä maailmasta.

Seuraa Facebook-sivuamme ja saat virtaasi Hype-tiedotteen joka lauantai. Jos haluat corneriin, katso ohjeet täältä.

Alta löydät kaikki Hype Corner -julkaisut uusimmasta vanhimpaan.

Julkaisut

Lifewounds – Eteeristä tunnelmointia – 15.8.2020

Lifewounds on vuonna 2018 alkunsa saanut yhden miehen orkesteri, joka tuo pintaan ihmisluonteen syvimpiä sävyjä. Soundimaailma on kaikuisan eteeristä ja hukuttaa kuuntelijan pois reaalimaailman ajasta. Kun etsii kovasti, pimeydestä löytyy kauneus.

Sävelet kumpuavat Lifewoundsin musiikissa suoraan alitajunnan syvimmiltä tasoilta kuorien sitä kerros kerrokselta. Avaruustunnelmissa leijailevat syntetisaattoriäänet, hitaat rumpukoneet sekä massiivinen kaiun käyttö on tyypillistä Lifewounds-äänimaailmaa.

Katso artistin Facebook-sivut, joilta löytyy bonus-materiaalina muunmuassa cover-veto Neil Youngin kappaleesta Like a Hurricane.


Leeko Norsu – 8.8.2020

Leeko Norsu on rap-metallia soittava trio, jonka musiikissa yhdistyy tarinankerronta ja kantaaottavuus.

Syksyllä ilmestyvän ”Eskapismin perusteet” -debyyttialbumin kynnyksellä Leeko Norsun suunta on selkeä: yhtenäisten albumien vastapainoksi tullaan julkaisemaan Täsmäsinkkuja, jotka muodostavat oman kokonaisuutensa ja antavat mahdollisuuden astetta ajankohtaisempaan ilmaisuun.

Leeko Norsun kokoonpano on seuraava:
– Myöhä – vokaalit/basso
– LUU – kitarat
– Ben Tuges – rummut

Juhannusaattona julkaistiin ensimmäinen Täsmäsinkku ja samalla bändin ensijulkaisu, ”Koronakeissi”, jonka kahdessa kappaleessa kuuluu yhtyeen sanavalmius, innovatiivisuus ja tekemisen palo — #norsucore.

Koronakevään sanelemana kaikki äänitykset hoidettiin eristyksissä ja omillaan; hajallaan mutta ajallaan. Molemmista biiseistä tullaan julkaisemaan myös videot.

Lisätiedot: www.norsucore.com


Moving States – Tuulahdus progerokkia Turusta – 1.8.2020

Turkressiivistä rokkia

Moving States on progressiivista rokkia soittava uusi turkulainen bändi, jonka musiikissa voit kuulla tuulahduksia useilta eri vuosikymmeniltä. Yhtye kampeaa esiin varsin ennakkoluulotonta musiikkia suoraan sydämestä.

Tsekkaa SoundCloud ja Youtube

Maistiaisia etsiville löytyy valmista englanninkielistä materiaalia SoundCloudissa sekä yhtyeen ensimmäinen kappale on esillä Youtubessa.

Bändi ammentaa sanoituksiinsa esimerkiksi ajankohtaisista ilmiöistä. Liar-kappale heijastelee nykypäivän tilaa ja ottaa aiheeseen oman näkökulman.

Kierroksia koneeseen!

Yhtye valmistelee parhaillaan esikoisjulkaisuaan ja etsii julkaisijaa, sekä keikkamyyjää. Kaikki kommentit ovat erittäin tervetulleita!

Bändiin saat yhteyden vaikkapa heidän Facebook-sivuiltaan.


Daggerplay – Punk Rock N’ Roll From Hellsinki – 25.7.2020

Genrejä haastavaa punk rock N’ rollia

Daggerplay on Helsingissä vuoden 2011 lopussa perustettu, kitaravoittoista, melodista punk rock´n´rollia soittava bändi, joka yhdistelee musiikissaan perinteistä rock´n´rollia, vanhempaa punkkia ja voimapoppia jatkaen siitä mihin fiilikset, minkäkin laulun kanssa vievät, genre-rajoista välittämättä.

Daggerplayssa musisoivat laulussa ja kitarassa Pekko Mantzin, kitarassa ja laulussa Tommi Luostarinen, bassossa ja taustalaulussa Bryan Ugartechea ja rummuissa Sirpa Immonen.

Bändi keikkailee aktiivisesti sekä akustisesti, että sähköisesti ja on perustamisensa jälkeen reilusti toista sataa keikkaa.

Viimeisin, neljätoista kappaletta sisältävä studioalbumi, ”Subterranean Reality”, julkaistiin lokakuussa 2018. Levy on saanut mainioita arvosteluja useissa medioissa.

Tällä hetkellä orkesterilla on valmiina uusia kappaleita kolmannen levyn verran.

Diskografia

  • 2013: Urban Campfire Songs (albumi)
  • 2014: Forest Hills / Ruhkarannan Juhannus 1976 (single)
  • 2016: One Mile Town (single ja video)
  • 2017: Ghosts (single ja video)
  • 2017: Afterlife (single ja video)
  • 2017: Cruel Wind Blowing (single ja video)
  • 2018: Subterranean Reality (albumi)
  • 2019: Don’t Give Up (single ja video)

Tutustu bändiin

Lisätietoja ja biisejä yhtyeeltä löydät heidän kotisivuiltaan: http://www.daggerplay.com/


Sunday Talk – Brittipoppia Turusta – 18.7.2020

Beatlesista Sonic Youthiin

Lupaavan vuonna 2019 perustetun britpop/indie rock/alternative -yhtye Sunday Talkin vaikutteina toimivat mm. The Beatles, The Velvet Underground, Talking Heads ja Sonic Youth.

Tämän hetken kokoonpano Sunday Talkilla on seuraava: lead-vokaalit ja basso Oona Sivula, lead-kitarat Pauli Lindfors, komppikitara Ukko Oliva ja rumpalina Atte Ahomäki.

Suunta ylöspäin

Tällä Turusta ponnistavalla neljän hengen poppoolla suunta siis voi olla vain ylöspäin!

Tsekkaa yhtyeen Facebook-sivut, joilta löytyy myös videopätkiä. F#CK DRUM SOLOS!

https://www.facebook.com/ sundaytalkband/
https://sundaytalk.net


Rahko – Kirkkomaa – 11.7.2020

Uusi single

Turkulainen metalliyhtye Rahko tykittää uudella sinkulla sopivasti synkkyyttä kaikkien rokkareiden kesäiltoihin!

Metallia hautaismaan kulmilta

Jos jäit ilman juhannusheilaa, korona vei työt ja suunnittelet jo omia hautajaisia, niin tällä Rahkon uutuussinglellä saat luotua sopivaa fiilistä.

”Kirkkomaa” julkaistiin 6.6. kuluvaa vuotta 2020. Sinkku tuo jatkoa viime vuonna julkaistulle debyytti-EP:lle.

Lisää materiaalia netissä

Rahkon muita biisejä ja keikkafiiliksiä löytyy Youtubesta, Spotifysta ja Instagramista @rahkoofficial. Näinä Koronan sävyttäminä aikoina yhtye soittaa myös live-keikkoja netissä striimaten.


Wild Roses Of Winter – Incineration – 4.7.2020

Wild Roses Of Winter on tammikuussa 2020 perustettu neoklassista darkwavea soittava duo.

Bändi yhdistelee musiikissaan jousisoittimia tummanpuhuviin biitteihin ja syntikoihin, silloin tällöin myös tribaaleihin perkussioihin.

Katso tästä duon mustanpuhuva, leveällä penssilillä synkkää väriä maalaileva, krematoriomaisissa tunnelmissa leijaileva veto videona kappaleesta Incineration.


Karouselli – Ajatonta alternativea länsirannikolta – 27.6.2020

Kriitikoiden yläpuolella

Karouselli – tuo omasanaisesti ilmaistuna ”kriitikoiden yläpuolella soitteleva pumppu”, koostuu nelikymmppisistä soittajista, joiden käsittelyssä taipuu kitara, koskettimet, basso, perkussiot ja tietenkin tarvittaessa kazoolla höystetyt vokaalit.

Yhtye on perustettu Raumalla lähteestä riippuen vuonna 2007 tai 2008, missä sen kotipaikka vielä näin reilu vuosikymmenen myöhemminkin sijaitsee.

Hyvä esiintyjä tarjolla

Keikkoja Karouselli on tottunut heittämään kahdesta kolmeen kappaletta vuodessa, mutta tilauskirjassa olisi vielä tilaa vaikka ihan lähitulevaisuudessakin.

Karouselli - The Laugh Of The Clown

Karousellin tunnetuimpia kappaleita ovat ”Closer”, ”Buzz” sekä ”Laugh of the clown”.

Kontaktoi Facebookin kautta

Jos haluat ottaa tähän tyylistä tinkimättömään bändiin yhteyttä, löydät yhteystiedot yhtyeen Facebook-sivuilta. Rock on!


Saa kiljua – Mä en skeittaa – 20.6.2020

Punkkia Oulusta

Saa kiljua on oululainen punk-bändi. Laulusolisti Tiina Vaattovaaran melodiset vokalisoinnit ja osuvat lyriikat hämmennettynä taustatrion punk-rymistelyyn takaavat erinomaisen keitoksen, jota ei voi juoda pitämättä vähintään nenästä kiinni.

Neljän annoksen punk-shotti

Mä en skeittaa on neljäkappaleisen Päiväkännit EP:n avausraita. Se on kerrassaan mukaansatempaava poppipunkkibiisi, joka luo pienen poikkileikkauksen ehkäpä esittävän punk-muusikon elämään.

Kappaleen punch-line kulkee seuraavin sanoin: ”Mä en skeittaa, enkä oksenna, sun maihareilles kiljua. Mä laulan lallalallaa-lallalalla-laa, koska huvittaa.”

Saa Kiljua -yhtyeen EP:n kansikuva

Tarjolla intternetissä

Maku kehittynyt, paikoin kitkerä. Tekiskö mieli huutaa? Ei se mitään. Meitä on muitakin. Saatavilla nyt neljän annoksen punkshotti – ”Päiväkännit” EP – kuuntele Spotifyssä.


Kormuksen uusi single ”Tennarin tähti” – 13.6.2020

Kormus ja Pauli Hanhiniemi yhdistivät voimansa uudella singlellä

Tamperelainen suomi-rock-yhtye Kormus julkaisi uuden singlen perjantaina 5.6.2020. Kappale on nimeltään ”Tennarin tähti” ja sen sanoituksista vastaa Pauli Hanhiniemi.

”Olemme esiintyneet Paulin kanssa muutaman kerran ja puhuimme yhteistyöstä jo vuonna 2014 ensimmäisen albumimme kohdalla. Nyt saimme häneltä tekstin, jonka totesimme olevan aivan Kormusta. Sävelsin kappaleen ja katsoimme yhdessä, että teksti ja melodia istuvat hyvin yhteen. Pauli hyväksyi näkemyksemme kappaleesta ja laittoi vielä viestiä perään, että täydellistä tuli” kertoo Kormuksen laulaja-kitaristi Anton Äikäs.

Uusi tuottaja ja äänittäjä

Myös tuottajan ja äänittäjän paikalta löytyy Kormukselle uusi mies: Yö-yhtyeestä tuttu Jari Latomaa.

”Päätimme heti edellisen pitkäsoiton julkaisun jälkeen ottaa selvää, mitä miehellä on meille tarjota. Jari on tehnyt aiemmin yhteistyötä mm. Uniklubin ja White Flamen kanssa, eli yhtyeiden, joita on pyörinyt jokaisen Kormus-muusikon levylautasella. Tämä single on ensimmäinen yhteistyömme tulos. Hän onnistui löytämään yhtyeestämme taas jotain uutta niin soundissa kuin soittajinakin” jatkaa Äikäs.

Kormus-yhtyeen logo

Kansi tee-se-itse -hengessä

Singlen kansi henkii voimakasta tee-se-itse -henkeä. Kansi on kuvattu keskellä yötä yhtyeen jäsenen takapihalla katulampun loisteessa. Kantta koristava Kormus-tennari on siis aito. Niitä löytyy maailmasta tasan kolme paria!

Uusi single on julkaistu kaikissa suoratoistopalveluissa. Samana päivänä starttasi yhtyeen kesäkeikat. Ajantasainen keikkalista on löydettävistä oheisesta linkistä.

Kuuntele yhtyeen ”Tennarin tähti” Spotify:stä.


↑ Takaisin ylös

Yrityksen tiedot

Email

Puhelin

Soita +358 40 660 5047
WhatsApp Lähetä WhatsApp-viesti

Posti

Voodoo Entertainment
PL 44
20781 Kaarina
FINLAND