Voodoo Entertainment
Ladataan...

Suomeksi In English Instagramissa

Hype Corner

Hype Corner on Voodoo Entertainment -musiikkipromootion tuottama palvelu, joka esittelee yhtyeitä, videoita, levyjä ja biisejä indie-maailman sateenkaaren jokaisesta päästä.

Seuraa Facebook-sivuamme ja saat virtaasi Hype-tiedotteen aina uuden esittelyn ilmaantuessa. Jos haluat corneriin, katso ohjeet täältä.

Alta löydät kaikki Hype Corner -julkaisut uusimmasta vanhimpaan.

Extra -videolähetykset

Nyt se on täällä! Voodoo Entertainment tarjoaa aina tavallisten julkaisujen sekaan Hype Corner Extra -videolähetyksiä.

Lähetyksissä haastatellaan esittelyssä olevaa mielenkiintoista yhtyettä tai artistia ja kuullaan heidän musiikkiaan. Videolähetykset julkaistaan Youtubessa.

Seuraa Facebook-sivuamme, niin pysyt kärryillä Hype Corner Talk Show:n aikataulusta ja tarjonnasta sekä kaikesta muusta oleellisesta.


Hype Corner Extra -lähetykset tarjoaa Voodoo Entertainment

Julkaisut

Juho & the Jellyfish from Jupiter – Ecostrophe – Kun mikään ei riitä? – 9.1.2021

Indie-rockia Turusta

Turkulainen ”Juho & the Jellyfish from Jupiter” on Juho Saaren indie-rockprojekti, jonka kokeellinen debyyttialbumi Ecostrophe käsittelee muun muassa ilmastokriisiä sekä tasa-arvokysymyksiä.

Ecostrophe on kokoelma biisejä, jotka määrittelevät yhtyeen linjan. Melankolista space rockia ja feminismiä ilmastokriisin happamuuteen sekoitetuissa tunnelmissa. Ulosannin tyylisuuntia voi kuvailla saman tyyppisiksi artistien, kuten Red Vox, David Bowie sekä Mars Volta and The Crash kanssa.

Ecostrophe: raidat

Levy sisältää kappaleet:

 1. Ecostrophe, Act 1: Ameba Echoes
 2. I’m Never Gonna Be Like You
 3. Star
 4. Trolls
 5. Fireworks
 6. Ecostrophe, Act 2: Cornfield Disaster
 7. Trash
 8. Meaningless Life
 9. Party (If This Is How You Want Me)
 10. Circus
 11. Ecostrophe, Act 3: Industrialized Lobotomy

Kuuntele netissä tai tilaa CD

Julkaisu on saatavissa netin suoratoistopalveluista sekä fyysisenä kiekkona vanhan ajan tyyliin eläville.

Levy netissä:

Fyysistä limppua hamuaville tilausmahdollisuus löytyy mm. näistä:

Paras tapa kuunnella

Levyn luojan viesti on selvä: nyt on aika pistää kengät jalkaan, työntää napit syvälle korviin ja mennä pitkälle yökävelylle, sillä se on paras tapa kuunnella Ecostrophe-julkaisua.

Lisätietoja yhtyeestä sekä Juho Saaren muista projekteista löytyy osoitteesta: https://www.melancholiczombie.com/.


Varjoton Vieras – Rehellistä rokkia Jyväskylästä – 26.9.2020

Rehtiä suomenkielistä rokkia

Varjoton Vieras soittaa suomenkielellä laulettua, tyyliltään rajoittamatonta rokkia. Yhtyeen tyyli on varsin luonnonmukainen ja suoraviivainen, perinteitäks, turhia kiemuroita välttelevä popitus.

Bändi ponnistaa Suomen Jyväskylästä, jossa voit tavata sen keikkailemassa paikallisissa kinkereissä. Toki yhtye soittaa myös Jyväskylän rajojen ulkopuolella. Keikkatarjoukset voit lähettää bändille vaikkapa Facebookin kautta.

Kuuntele kappale ”Sateen ääni”

Perinteikäs kokoonpano

Yhtye luottaa perinteiseen laulu + kitara + kiipparit + basso -yhdistelmään. Sen kokoonpano onkin seuraava:

Laulu & Kitarat: Markus Hokkinen
Koskettimet & taustalaulu: Mikko Hokkinen
Basso: Panu Tienhaara
Rummut: Jaakko Liimatainen

Lisää infoa FB:ssä

Bändin toiminnasta saat lisätietoja Facebookista osoitteessa https://www.facebook.com/varjotonvieras


Ylävire – Positiivista poppia (ja rokkia) Lahdesta – 19.9.2020

Yhtye ponnistaa Lahdesta

Ylävire on lahtelainen pop/rock -yhtye, joka on kerännyt hyvin mainetta energisillä live-vedoilla Etelä-Suomessa.

Yhtyeeseen kuuluu viisi jäsentä ja musiikista kumpuaa heidän pitkä ystävyys ja elämän riemu. Ylävire erottuu muista juuri tällä positiivisella otteella musiikkiin, esiintymiseen ja elämään.

Uusi single ulkona

Kuuntele Ylävireen single Viimeinen Laulu Spotifyssä tästä: https://open.spotify.com/track/4IwDliM7HJCGL8YOhy9qO4?si=9ppn1xBjRZi1o23u8k8-ig

Ylävire Facebookissa: https://www.facebook.com/ylavire/


Karma Bucket – Melodista rokkia Paraisilta – 5.9.2020

Keskiviikosta se lähtee

Karma Bucket on Paraisilta kotoisin oleva, 2014 perustettu, melodista rock-musiikkia hyvällä asenteella eetteriin tuuttaava yhtye.

Bändillä on tapana kokoontua keskiviikkoisin puoli seitsemältä, jolloin jotakin yhtyeen hahmoista kertoen, ”ikkunalaudat, silmän liikahdukset, puutavaran palaset ja tietokoneet” unohtuvat ja oman alansa virtuoosit asettuvat aloilleen musisoimaan.

Neljän miehen ryhmittymä

Yhtyeen kokoonpano on:

 • Kim Fredenberg – Laulu, kitara
 • Tuomo Häikiö – Kitara, laulu
 • Oskari Asikainen – Basso, laulu
 • Jouni Kallio – Rummut

Katso Karma Bucketin live-veto

Taustat ja polut yhdistyvät

Karma Bucketin soitto rakentuu monenlaisen taustan sekä musiikillisen polun inspiroimana ja avaa jälleen uuden kappaleen fanien päiväkirjaan.

Tsekkaa yhtyeen kotisivut: www.karmabucket.fi
Karma Bucket Youtubessa:
https://www.youtube.com/channel/UC51UFFtOva2EP7bA2CcXagg


Survive the Silence – Ja toinen kokopitkä – 29.8.2020

Survive the Silence on Oululainen yhtye, joka julkaisi toisen kokopitkän albuminsa ”Soar” 19.6.2020. Nimi antaa osviittaa niistä sfääreistä, joissa yhtye operoi.

Vaikka musiikkityyli onkin pop- ja alternative rockin viitoittamaa, on kappaleiden teemat korkealentoisempia ja aiheet hieman abstraktimpia kuin 2018 julkaistulla debyyttilevyllä.

Soarin ensimmäinen single, Echo Room, on työstetty Disco Ensemblesta tutun Jussi Ylikosken johdolla. Tämän rupeaman päätteeksi käteen jäi sen verran paljon hyvää materiaalia ja käytännön vinkkejä, että loppu levy syntyi kuin itsestään.

Koronatilanteen vuoksi yhtye ei ole tehnyt vielä virallista julkkarikeikkaa, mutta on nauhoittanut treenikämpillä livevetoja, joita se julkaisee loppukesän aikana Youtubessa.

Levy Spotifyssä:
https://open.spotify.com/album/5oosRnHdolkE9yy78RFKjp?si=NlUxSqSkSCWsHzdHx5DmWA
Bändi Facebookissa:
https://www.facebook.com/pg/survivethesilence/

Rock on!


Carousel Full Of Faces – Välähdys indiemusiikin taivaalla – 22.8.2020

Uunituoretta materiaalia

Carousel Full Of Faces on uunituore välähdys indiemusiikin taivaalla. Tämä juuri perustettu rock and roll -bändi julkaisi ensimmäisen singlensä Clown vasta tällä viikolla. Tavoitteena yhtyeellä on tehdä keikkoja tästä eteenpäin syksyä kohden Korona-rajoitteiden puitteissa.

Perusteet pohjana

Bändi ammentaa musiikkiin vaikutteita muunmuassa kotipaikastaan Helsingistä, josta kolmikko on peräisin. Yhtye vaalii rock N’ rollin perusteita heittäen mukaan omia vivahteitaan.

Näkymissä kokopitkä limppu

Lisää siis Spotify seurantaan ja sinkku Clown omalle soittolistalle. Syksyllä bändi julkaisee lisää musiikkia ensimmäisen täysipitkän levyn merkeissä.

Yhtyeen edesottamuksia pääset seuraamaan myös Instassa ja Facessa.

Koe Carousel Full Of Faces

Spotify:
https://open.spotify.com/album/1fuPOVLVMLGPebybcWAYT5
Facebook: https://www.facebook.com/pg/CarouselFullOfFaces
Instagram: @carouselfulloffaces

Cheers!


Lifewounds – Eteeristä tunnelmointia – 15.8.2020

Lifewounds on vuonna 2018 alkunsa saanut yhden miehen orkesteri, joka tuo pintaan ihmisluonteen syvimpiä sävyjä. Soundimaailma on kaikuisan eteeristä ja hukuttaa kuuntelijan pois reaalimaailman ajasta. Kun etsii kovasti, pimeydestä löytyy kauneus.

Sävelet kumpuavat Lifewoundsin musiikissa suoraan alitajunnan syvimmiltä tasoilta kuorien sitä kerros kerrokselta. Avaruustunnelmissa leijailevat syntetisaattoriäänet, hitaat rumpukoneet sekä massiivinen kaiun käyttö on tyypillistä Lifewounds-äänimaailmaa.

Katso artistin Facebook-sivut, joilta löytyy bonus-materiaalina muunmuassa cover-veto Neil Youngin kappaleesta Like a Hurricane.


Leeko Norsu – 8.8.2020

Leeko Norsu on rap-metallia soittava trio, jonka musiikissa yhdistyy tarinankerronta ja kantaaottavuus.

Syksyllä ilmestyvän ”Eskapismin perusteet” -debyyttialbumin kynnyksellä Leeko Norsun suunta on selkeä: yhtenäisten albumien vastapainoksi tullaan julkaisemaan Täsmäsinkkuja, jotka muodostavat oman kokonaisuutensa ja antavat mahdollisuuden astetta ajankohtaisempaan ilmaisuun.

Leeko Norsun kokoonpano on seuraava:
– Myöhä – vokaalit/basso
– LUU – kitarat
– Ben Tuges – rummut

Juhannusaattona julkaistiin ensimmäinen Täsmäsinkku ja samalla bändin ensijulkaisu, ”Koronakeissi”, jonka kahdessa kappaleessa kuuluu yhtyeen sanavalmius, innovatiivisuus ja tekemisen palo — #norsucore.

Koronakevään sanelemana kaikki äänitykset hoidettiin eristyksissä ja omillaan; hajallaan mutta ajallaan. Molemmista biiseistä tullaan julkaisemaan myös videot.

Lisätiedot: www.norsucore.com


Moving States – Tuulahdus progerokkia Turusta – 1.8.2020

Turkressiivistä rokkia

Moving States on progressiivista rokkia soittava uusi turkulainen bändi, jonka musiikissa voit kuulla tuulahduksia useilta eri vuosikymmeniltä. Yhtye kampeaa esiin varsin ennakkoluulotonta musiikkia suoraan sydämestä.

Tsekkaa SoundCloud ja Youtube

Maistiaisia etsiville löytyy valmista englanninkielistä materiaalia SoundCloudissa sekä yhtyeen ensimmäinen kappale on esillä Youtubessa.

Bändi ammentaa sanoituksiinsa esimerkiksi ajankohtaisista ilmiöistä. Liar-kappale heijastelee nykypäivän tilaa ja ottaa aiheeseen oman näkökulman.

Kierroksia koneeseen!

Yhtye valmistelee parhaillaan esikoisjulkaisuaan ja etsii julkaisijaa, sekä keikkamyyjää. Kaikki kommentit ovat erittäin tervetulleita!

Bändiin saat yhteyden vaikkapa heidän Facebook-sivuiltaan.


Daggerplay – Punk Rock N’ Roll From Hellsinki – 25.7.2020

Genrejä haastavaa punk rock N’ rollia

Daggerplay on Helsingissä vuoden 2011 lopussa perustettu, kitaravoittoista, melodista punk rock´n´rollia soittava bändi, joka yhdistelee musiikissaan perinteistä rock´n´rollia, vanhempaa punkkia ja voimapoppia jatkaen siitä mihin fiilikset, minkäkin laulun kanssa vievät, genre-rajoista välittämättä.

Daggerplayssa musisoivat laulussa ja kitarassa Pekko Mantzin, kitarassa ja laulussa Tommi Luostarinen, bassossa ja taustalaulussa Bryan Ugartechea ja rummuissa Sirpa Immonen.

Bändi keikkailee aktiivisesti sekä akustisesti, että sähköisesti ja on perustamisensa jälkeen reilusti toista sataa keikkaa.

Viimeisin, neljätoista kappaletta sisältävä studioalbumi, ”Subterranean Reality”, julkaistiin lokakuussa 2018. Levy on saanut mainioita arvosteluja useissa medioissa.

Tällä hetkellä orkesterilla on valmiina uusia kappaleita kolmannen levyn verran.

Diskografia

 • 2013: Urban Campfire Songs (albumi)
 • 2014: Forest Hills / Ruhkarannan Juhannus 1976 (single)
 • 2016: One Mile Town (single ja video)
 • 2017: Ghosts (single ja video)
 • 2017: Afterlife (single ja video)
 • 2017: Cruel Wind Blowing (single ja video)
 • 2018: Subterranean Reality (albumi)
 • 2019: Don’t Give Up (single ja video)

Tutustu bändiin

Lisätietoja ja biisejä yhtyeeltä löydät heidän kotisivuiltaan: http://www.daggerplay.com/


↑ Takaisin ylös

Yrityksen tiedot

Email

Puhelin

Soita +358 40 660 5047
WhatsApp Lähetä WhatsApp-viesti

Posti

Voodoo Entertainment
PL 44
20781 Kaarina
FINLAND