Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Hype Corneriin?

Ilmoittaudu Hype Corneriin

Tule näkyviin

Hype Corner on Voodoo Entertainment -musiikkipromootion tuottama palvelu, josta voit hankkia näkyvyyttä ja saattaa uuden kappaleesi, levyn, musiikkivideon tai vain itsesi tai bändisi kansan tietoisuuteen.

Koska toimintamme ja täten myös suuri osa seuraajakunnastamme sijaitsee Varsinais-Suomessa, sopii palvelu erityisesti tältä alueelta oleville artisteille. Muualta tulevat pyynnöt huomioidaan kuitenkin tasavertaisesti.

Palvelun hyödyntäminen on maksutonta.

”Jopa kaltaisesikin stara tarvitsee näkyvyyttä!”

Hanki näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa

Hype Corner Webissä

Voit lähettää meille tietoa materiaalistasi ja julkaisemme sen Voodoo Entertainmentin nettisivuilla sekä Facebook-seinällämme. Hype Corner -päivä on yleensä lauantai.

Julkaisu jää näkyviin Voodoo Entertainmentin seinälle sekä nettisivuille ikiajoiksi, joten saat näkyvyyttä vielä kauan kyseisen lauantain jälkeenkin (vrt. esim. Facebook-mainonta, jossa näin ei ole).


Hype Corner Extra

Uusin Hype Cornerin uusin ilmenemismuoto on Hype Corner Extra – asenteellinen televisiohaastattelu, jossa isäntä Mike Van Dola kartoittaa vieraiden edesottamuksia valaisevilla musiikkipätkillä höystettynä. Yleensä haastattelun lopussa nähdään vieraan esittämänä ainutlaatuinen studio-live jonkin mielenkiintoisen kappaleen muodossa.

Vieraat video-haastatteluihin valitaan kutsuperiaatteella, mutta mikäli koet olevasi valmis hikoilemaan Cornerin sohvilla Van Dolan tulittaessa sinua syväluotaavilla kysymyksillä, ole hyvä ja ilmoita siitä osallistumislomakkeessa.

Kaikki Hype Corner Extra -lähetykset julkaistaan Youtubessa Voodoo Entertainmentin kanavalla. Sarja jatkuu toistaiseksi.


Osallistumislomake