Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Daggerplay – Punk Rock N’ Roll From Hellsinki

25.07.2020

Genrejä haastavaa punk rock N’ rollia

Daggerplay on Helsingissä vuoden 2011 lopussa perustettu, kitaravoittoista, melodista punk rock´n´rollia soittava bändi, joka yhdistelee musiikissaan perinteistä rock´n´rollia, vanhempaa punkkia ja voimapoppia jatkaen siitä mihin fiilikset, minkäkin laulun kanssa vievät, genre-rajoista välittämättä.

Daggerplayssa musisoivat laulussa ja kitarassa Pekko Mantzin, kitarassa ja laulussa Tommi Luostarinen, bassossa ja taustalaulussa Bryan Ugartechea ja rummuissa Sirpa Immonen.

Bändi keikkailee aktiivisesti sekä akustisesti, että sähköisesti ja on perustamisensa jälkeen reilusti toista sataa keikkaa.

Viimeisin, neljätoista kappaletta sisältävä studioalbumi, ”Subterranean Reality”, julkaistiin lokakuussa 2018. Levy on saanut mainioita arvosteluja useissa medioissa.

Tällä hetkellä orkesterilla on valmiina uusia kappaleita kolmannen levyn verran.

Diskografia

  • 2013: Urban Campfire Songs (albumi)
  • 2014: Forest Hills / Ruhkarannan Juhannus 1976 (single)
  • 2016: One Mile Town (single ja video)
  • 2017: Ghosts (single ja video)
  • 2017: Afterlife (single ja video)
  • 2017: Cruel Wind Blowing (single ja video)
  • 2018: Subterranean Reality (albumi)
  • 2019: Don’t Give Up (single ja video)

Tutustu bändiin

Lisätietoja ja biisejä yhtyeeltä löydät heidän kotisivuiltaan: http://www.daggerplay.com/

Muita uutisia


Uutiset arkistossa

Selaa arkistoa, jos haluat lisää tai etsit jotain tiettyä uutista.

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä.