Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

unisex

Worldburn-fanihuppari

Worldburn-yhtyeen fanihuppari. Bändin logo edustamassa sekä rintaa että selkää. Peruskoon unisex-malli sopii sekä miehille että naisille. Materiaali polyesteria ja puuvillaa.

Security T-Paita

Iso teksti SECURITY sekä rinnassa että selässä. Tämä paita päällä saatat jopa voida livahtaa henkilöstötiloihin kiinnittämättä huomiota!

Atomic Berries T-Paita

Dance-yhtye Atomic Berriesin kaksikirjaimisella logolla komisteleva fani-t-paita on katu-uskottava ilmestys. Sekä miehille että naisille sopiva unisex-malli on 100% puuvillaa. Hinta 20€ / kpl.

K Koster fani-t-paita

Tämä aito ja alkuperäinen K Koster -fanipaita on must have kaikille power-pop-rock-iskelmä-balladejen kuninkaan autuaille faneille. Sekä miehille että naisille sopiva klassinen unisex-malli on myös 100% puuvillaa. Hinta 20€ / kpl.

Re-Charge? Tank toppi

Onko jo aika ladata akut? Hauska hihaton ja pinkki tanktop-paita. Kuollut patteri rinnassa, selässä ilmoitus Full Battery. Sekä miehille että naisille sopiva klassinen unisex-malli, 95% puuvillaa. Hinta vain 26,38€ / kpl.

Enkeli T-Paita

Enkelisiivet selässä ja asenteellinen teksti rinnassa. Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love. Unisex-malli eli sopii niin miesten kuin naisten muodossa kulkeville enkeleille! Hinta 25€ / kpl.

Anarchy-huppari

Tämä aito Voodoo Custom Design -tuote on anarkia-symbolilla varustettu huppari. Rinnassa valkoinen kuva ja selässä vinkeä pinkki. Hinta 40€ / kpl. Kengurutasku edessä. Unisex-malli eli sopii niin miehille kuin naisille.

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.