Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

t-paita

Security T-Paita

Iso teksti SECURITY sekä rinnassa että selässä. Tämä paita päällä saatat jopa voida livahtaa henkilöstötiloihin kiinnittämättä huomiota!

Atomic Berries T-Paita

Dance-yhtye Atomic Berriesin kaksikirjaimisella logolla komisteleva fani-t-paita on katu-uskottava ilmestys. Sekä miehille että naisille sopiva unisex-malli on 100% puuvillaa. Hinta 20€ / kpl.

Alasin T-Paita

Rock-yhtye Alasimen klassisella logolla varustettu fani-t-paita on vakuuttava hankinta. Sekä miehille että naisille sopiva unisex-malli on myös 100% puuvillaa. Hinta 20€ / kpl.

K Koster fani-t-paita

Tämä aito ja alkuperäinen K Koster -fanipaita on must have kaikille power-pop-rock-iskelmä-balladejen kuninkaan autuaille faneille. Sekä miehille että naisille sopiva klassinen unisex-malli on myös 100% puuvillaa. Hinta 20€ / kpl.

Enkeli T-Paita

Enkelisiivet selässä ja asenteellinen teksti rinnassa. Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love. Unisex-malli eli sopii niin miesten kuin naisten muodossa kulkeville enkeleille! Hinta 25€ / kpl.

Radioactive Warning T-Paita

Aito ja alkuperäinen Voodoo Custom Design -tuote, Radioactive Warning -t-paita kaikille säteileville tyypeille. Hinta 20€ / kpl. 100% puuvillaa, malli sopii niin miehille kuin naisille.

Worldburn Fani-t-paita

Metalliyhtye Worldburnin aito ja alkuperäinen fani-t-paita. Hinta 20€ / kpl. 100% puuvillaa, malli sopii niin miehille kuin naisille.

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.