Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska
Tilaa DJ-paketti Voodoolta
5 out of 5

Tunnelmaa paketissa

Häät, hautajaiset, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritystilaisuudet… You name it! Voodoo ammattilais-DJ toimittaa kaipaamasi tunnelman.

Valitsemme tapahtumaasi parhaiten sopivan soittajan ja kaluston. Voit itse valita haluatko vain perustason äänentoiston, DJ:n ja musiikin – vai kenties lisäksi tunnelmaa nostattavaa valotekniikkaa ja isompaa soundia.

Kaikkialla Suomessa

Voodoo Entertainmentin pääkonttori sijaitsee Turussa. Tästä huolimatta toimitamme DJ-palveluita koko Suomen alueelle. Tämä on poikkeus live-musiikkitarjonnastamme, joka on tarjolla vain Varsinais-Suomessa.

Järjestitpä tilaisuutesi sitten pääkaupunkiseudulla tai vaikka Oulussa, ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous.


Huom!
Korona-tilanteesta johtuen voit peruuttaa tilauksesi vielä yhtä päivää ennen sovittua tapahtumaa – täysin kuluitta.


Musiikkia kuplivan juoman kyytipojaksi

Musiikkia tarpeiden mukaan

Soitettava musiikki on täysin valittavissa tilaisuuden asettamien tarpeiden ja oman makusi mukaan. Voit ehdottaa tyylejä, artisteja, kappaleita tai haluttua tunnelmaa etukäteen.

Tapahtuman aikana DJ ottaa vastaan yleisön toiveita ja ilman ohjeita soittaa parhaiten tunnelmaan ja yleisön reaktioihin sopivaa musiikkia.


#hää-DJ #valo-show #bile-DJ #tunnelma #ihan-vaan-DJ #bileet #tiskijukka #musiikki

Skaalautuva paketti moneen tarpeeseen

Pienin pakettimme koostuu äänentoistosta, DJ:stä ja musiikista ja sen kesto on kaksi tuntia. Lähtökohtana on, että asiakasta veloitetaan ainoastaan aktiivisesta soittoajasta, ei esim. laitteiston pystytykseen kuluneista minuuteista.

Tilaa DJ ja valaistus juhliin

Lopeta ämpyily!
Laita bileet pystyyn.

Voodoo ammattilais-DJ on erinomainen valinta, kun tiloihisi ei esim. mahdu kokonaista live-bändiä tai haluat säästää kuluissa minimaalisen live-henkilöstön tuoman ketteryyden avulla, saavuttaen silti ensiluokan show-tunnelman.

Palvelumme skaalautuu alkaen pienimuotoisista iltamista aina suuriin yritystapahtumiin. Kysy rohkeasti erilaisia DJ-paketteja, joilla teet tilaisuudestasi näyttävän ja toimivan.

Vuosien kokemus

”Tiskijukkamme hoitavat tilaisuuden kuin tilaisuuden raudanlujalla kokemuksella.”
⭐⭐⭐⭐⭐


Voodoo Magic DJ uutisissa

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä.