Voodoo Entertainment
Ladataan...
EnglishSuomiРусскийSvenska

Voodoo Rock 2022

Voodoo Entertainment -festivaalit Voodoo Entertainment -festivaalit Voodoo Entertainment -festivaalit

Fanituotteet verkkokaupasta


Teemme pirskeistäsi paremmat.

Klikkaa kuvia avataksesi laajemman esittelyn.

Rock-cover-yhtye tuo virtaa juhliisi

CoverAttack

Reipasta live-energiaa uhkuva turkulainen rock-cover-bändi. Judas Priest, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, KISS, Twisted Sister... You name it!

Juhliin artisti-dj:t ja muu musiikki, et tarvitse omaa soittolistaa

Voodoo Ammatti-DJ

Haluamasi musiikki, DJ ja tunnelmavalot kompaktissa ja helposti pystytettävässä muodossa. Räätälöi omiin tarpeisiisi sopiva DJ-paketti ammattitason tiskijukalla.

Trio häihin ja muihin tapahtumiisi

Kas Kas Kas

Kameleonttimaisen muuntautumiskyvyn ja yli 200 laulun repertuaarin kehittänyt kokenut trio.

Tilaa halpa akustinen bändi juhliin

Duo Kipinä

Turusta ponnistava sielukasta laulantaa ja taitavaa akustista tunnelmointia tarjoava kahden muusikon taistelupariyksikkö.

Rock duo tai soolo-esiintyjä

Mike Island

Saigon Kidon nokkamiehenä tunnettu Mike Island on lähtenyt kiertämään maata vain akustinen kitara mukanaan. Luvassa vanhoja rock-klassikoita sekä miehen omaa takamuksiin potkivaa poljentoa.

Tekno-yhtye tyytyväisyystakuulla

Atomic Berries

Tämä tyytyväisyystakuulla varustettu tekno-pop-yhtye satsaa suoraviivaisiin tunnelmaa nostattaviin biitteihin ja sielukkaasti tulkittaviin laulumelodioihin. Löydät itsesi tanssilattialta ennen kuin huomaatkaan!

Suomenkielistä heviä

Alasin

Raskasta rokkia Suomen Turusta. Kappaleet omaa tuotantoa syvällisillä sanoituksilla. Hanki tästä raskaampaa rouhintaa tilaisuuteesi!

Monihenkinen bändi aidolla show-tunnelmalla

F♥ckin' Hippies

Autenttista show-tunnelmaa aitoon ameriikan malliin suurella köörillä toimittava yhtye. Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!

Suomenkielistä pop-rokkia soittava artisti

K Koster

Suomenkielistä ja kiertelemätöntä, suomalaisesta arkielämästä ja melankoliasta ammentavaa tulkintaa. Esiintymisissä maestron lisäksi mukana toinen akustinen kitaristi.

Tekno-DJ rankkoihin bileisiin

Project Red, DJ

Hurjaa nostetta maailmalla saaneisiin hard dance -genreihin keskittynyt artisti-DJ. Kun valitset Project Redin, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!

Tilaa hip-hop-artisti tilaisuuteen

Helppo J

Lyyristä ja puhuttelevaa klassisen tarinankerronnan sävyttämää poljentoa maustettuna jazz- ja funk-fiiliksillä.

Bilebändi isommille syntymäpäiville

Starling

Hyvän fiiliksen pop/rock-musiikkia sekä säestystä niin paritanssijoille kuin bilehileillekin. Erinomainen valinta esimerkiksi cover-bändiksi häihin.

Englanninkielisiä biisejä soittava drubaduuri

Pickles2000

Erittäin kokenut rock-trubaduuri yli 700 biisin repertuaarilla hoitaa juhlasi soittopuolen tunteella ja raudanlujalla taidolla. Katso lisätiedot täältä!

Edullinen laulaja juhliin

Marjo-Reetta

Turkulainen, itseään ukulelella säestävä laulaja tulkitsee cover-kappaleita musiikkimaailman eri laidoilta. Näppärä säestys ja vivahteikas lauluääni!

Tribuutti Juice Leskiselle

Juice Leskinen Show

Trubaduuri Mehu Little-Widow esittää Juice Leskisen suursuosittuja ja vielä tuntemattomiakin hittejä. Välispiikkeinä legendoja ja vitsejä Juicemaiseen tyyliin.

Turkulainen hevibändi

Worldburn

Pitkän linjan headbangereiden melodista death-metallia tiukasti yleisön kaaliin naulaava nelikko. Valintasi, kun haluat herättää yleisön ja luoda tapahtumaasi säröä.


Ajankohtaista

Tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Luotamme sataprosenttisesti toimittamaamme laatuun. Jotta tekin voitte hyöytyä Voodoo Entertainmentin korkeista laatukriteereistä, tarjoamme jokaiselle kauttamme varatulle artistille täyden rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos siis ette artistimme esiintymisen jälkeen ole täysin tyytyväisiä saamaanne palveluun, hyvitämme varauksesta syntyneet kulut teille takaisin täysimittaisesti.

Tällä takuulla Voodoo uudistaa kenttää ja varmistaa, että asiointi kanssamme on sekä helppoa, turvallista että tehokasta.

– Mike Van Dola

Ota yhteyttä

Täytä oheiset tiedot ja olemme sinuun yhteydessä. Muista tehdä varaus ajoissa, sillä parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä.